• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Олег Уруський: Мінстратегпром зацікавлений у молоді, яка мотивована працювати в державних органах
опубліковано 23 липня 2021 року о 13:16

У рамках анонсованої кампанії до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України звертається молодь, яка не перебуває на посадах державної служби, з проханням надати можливість пройти стажування.

За словами Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського, Мінстратегпром зацікавлений у діалозі з активною молоддю, яка мотивована працювати в державних органах.

«Ми відкриті для всіх, хто прагне розвиватися та брати участь у розробці державної політики, – каже Віце-прем’єр-міністра України. – Стажування в Міністерстві надає молоді можливість здобути нові знання, напрацювати професійні навички, розширити світогляд і набути практичний досвід роботи на державні службі, відчути себе частиною згуртованої команди».

Нині в апараті Мінстратегпрому стажуються Давид Алоян та Наталія Давидчук. Їх ознайомлюють з принципами діяльності Міністерства, залучають до виконання завдань у структурних підрозділах, стажери працюють з нормативно-правовими актами, набуваючи досвіду державних службовців.

Перед початком стажування молодь поділилася своїми очікуваннями.

«Сподіваюся перейняти досвід від висококваліфікованих представників Мінстратегпрому та прагну застосувати свої теоретичні знання й навички в практичних умовах. Набутий досвід стане мені в пригоді в подальшій професійній кар’єрі на державній службі», – зазначив Давид Алоян.

Наталія Давидчук наголосила на важливості стажування для майбутніх держслужбовців.

«Для мене стажування – це можливість ознайомитися з функціонуванням апарату Мінстратегпрому, напрямками його роботи. Стажування дає змогу набути нових знань та умінь, відчути ритм та енергетику Міністерства, його місію та цінності. Сподіваюсь, що цей досвід, а також нові навички додадуть мені впевненості і снаги до роботи на користь України в державному органі», – сказала вона.

Довідково. Стажування здійснюється відповідно до наказу від 03 червня 2021 року № 98 «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 червня 2021 року за № 824/36446.

Метою стажування є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення їх зі специфікою діяльності Мінстратегпрому та набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

Пройти стажування мають змогу громадяни України віком до 35 років, які вільно володіють державною мовою, є студентами закладів вищої освіти (наявний ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра) або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби.

Умови проходження стажування можна переглянути за покликанням.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux