• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Електронний реєстр учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів): майже місяць роботи
опубліковано 03 вересня 2021 року о 15:03

На вимогу Закону України від 17 липня 2020 року № 808-IX «Про оборонні закупівлі» Мінстратегпромом створено Електронний реєстр учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів), який функціонує  з 9 серпня 2021 року.

На вебсайті Мінстратегпрому в розділі «Оборонні закупівлі»  розміщена необхідна нормативно-правова база, що регламентує функціонування електронного реєстру, а також, затверджені відповідним наказом Міністерства електронні форми документів для включення до нього. (наказ Мінстратегпрому від 10 серпня 2021 року № 146 «Про затвердження форм, які подаються суб’єктами господарювання для включення до електронного реєстру учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів), внесення до нього суб’єктів господарювання»)

Для використання електронного реєстру підготовлена відео-інструкція, яка роз’яснює учасникам оборонних закупівель порядок користування електронним реєстром - подання визначених документів он-лайн, здійснення підписання їх за допомогою КЕП, тощо.

Відповідно до пункту 19 Постанови Уряду від 17 березня 2021 року № 233 Мінстратегпром протягом 10 (десяти) робочих днів розглядає отримані від суб’єкта господарювання документи та приймає рішення про відмову або його внесення до реєстру, про що видається відповідний наказ. Повідомлення щодо рішення про внесення або про відмову у внесенні до електронного реєстру доводиться до суб’єкта господарювання через реєстр в електронній формі та оприлюднюється на вебсайті, де розміщується реєстр, протягом 5 (п’яти) робочих днів з дати прийняття відповідного рішення.

Інформація про підприємства, наводиться у розділі «Відомості про суб’єкти господарювання, що включені до реєстру». Станом на 3 вересня в електронний реєстр включено 3 (три) підприємства. На розгляді Мінстратегпрому знаходяться заявки від 7 (семи) підприємств, які подали необхідні документи у повному обсязі, що також відображається у відповідному розділі електронного реєстру.

Також Мінстратегпромом опрацьовано 81 пакет документів суб’єктів господарювання про внесення до Реєстру виробників продукції, робіт і послуг оборонного призначення, закупівлі яких становлять державну таємницю, з яких: 50 суб’єктам господарювання видано накази про внесення до реєстру, 26 пакетів документів повернуті на доопрацювання, 5- знаходяться на розгляді.

Додатково інформуємо, що найближчим часом на вебсайті Мінстратегпрому буде розміщено роз’яснення щодо функціонування електронного реєстру та Реєстру виробників продукції, робіт і послуг оборонного призначення, закупівлі яких становлять державну таємницю.

Звертаємо увагу на малу активність суб’єктів господарювання щодо актуалізації своїх даних в електронному реєстрі та подання визначених документів в он-лайн форматі!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux